Snackification

Små måltider til kantinen

Inspiration til små, lækre måltider, der kan friste dine gæster hele dagen

Sulten efter en snack?

Sunde snacks er ikke en fremtidstrend. Det er her og nu. Gæsterne kræver sundere alternativer, som mini-salater, chiagrød, ingefærshots og smoothies. For vi danskere elsker at snacke, og i en travl hverdag sætter vi pris på små, nemme og lækre måltider, der kan passe ind mellem dagens mange gøremål. 

Vi har udviklet en lang række gode produkter, som du nemt kan lave, og som matcher dine gæsters behov.

Grønkåls crackers

Næringsrige kiks med grønkål, der leverer en smagsfuld sprød snack. En knasende snack, der både er god for sig selv og sammen med f.eks. hummus.

Brødhaps med høost

Saftige surdejsboller toppet med rosmarin knasende høost, byder på en unik kombination af smag og tekstur, der giver en ekstra dimension til dit brød.

Choko orange scones

Smagsfulde scones med en frisk appelsinkompot og chokoladestykker byder på en dejlig kombination af citrus og sødme, der vil forkæle dine smagsløg.

Granola og grød

Ved at inkludere fx granola og grød på din kantines menukort kan du tilbyde dine gæster mættende og alsidige mini-måltider - perfekte til at friste med god samvittighed hele dagen. Dette vil styrke omdømmet som en sundhedsbevidst kantine, der sætter kundetilfredshed og ernæring i højsædet.

Granola med hvid chokolade

Granola med smeltet hvid chokolade, knasende poppede rugkerner og et overraskende touch af dehydrerede sorte oliven.

Spicy snack granola

En krydret granola med den varmende smag af ingefær og den gyldne glød fra gurkemeje, der skaber en spændende smagsoplevelse.

Blærerøvsmüsli

En overdådig og eksotisk müsli med tranebær, kokos og vaniljesukker, der imponerer og forkæler.

Byggrød med skyr og karamelliseret byg

Byggrød med cremet skyr og karamelliseret poppet byg. En herlig kombination af fyldig smag og knasende tekstur.

Øllebrød med æblekompot og rugcrutoner

Øllebrød med skøn sød æblekompot og knasende sprøde rugcrutoner - en harmonisk blanding af sødme og knas, der bringer varme og hygge.

Havregrød med rabarberkompot og rugdrys

Havregrød toppet med forfriskende rabarberkompot og sprøde, honningglaserede poppede rugkerner. Perfekt som morgenmad eller et lille mellemmåltid.


Vil du vide mere?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din kantine, så tag fat i os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe.


Snackbar

Dine gæster kan have behov for en lille opmuntring i løbet af dagen, og vores søde snackbarer er udviklet til at tilfredsstille netop disse behov. De forskellige snackbarer passer perfekt til en travl hverdag og holder energiniveauet oppe hele dagen.

Den syndige

En synlig snackbar med kondenseret mælk, kokos og kardemomme, der giver smagsløgene en eksotisk oplevelse af sødme og krydderi.

Den poppede

En uimodståelig snackbar med poppede rugkerner og cashewnødder, der kombinerer knasende og nøddeagtig nydelse.

Den ærlige

En snackbar lavet på dadler, rosiner, havreflager og hasselnødder med en snert af kanel, der giver smagen af ren velvære.

Den søde

En lækker snackbar, hvor crunchy granola med chia, sesamfrø og solsikkekerner møder fløjlsblød hvid chokolade.