Bager til bager

Her finder du gode og inspirerende artikler delt af bagere til bagere
Bager- og konditorbranchen har forandret sig meget de seneste år. Konkurrencen er blevet hårdere og kunderne stiller krav til kvalitet, økologi, allergener etc. som aldrig før.

Læs her om hvordan kolleger i branchen tilpasser sig nye tider, hvordan de deler ud af glæder, succeser og udfordringer. Mærk hvordan de brænder for branchen, håndværket og det at gøre deres bageriperle til noget nærværende og helt særligt for deres kunder.
Du kan godt få succes med din specialbutik, selvom du ikke ligger i en af de store byer. Vi har besøgt Vanilla i Vejle, som har fundet sin niche med kager, chokolade og brød  fra allerøverste hylde.
Den kendte fynske bagerivirksomhed Wendorff har gjort bæredygtighed til hjørnesten i forretningen. Det har en positiv effekt på omdømmet, arbejds-glæden og evnen til at tiltrække nye medarbejdere.
Er der en attraktiv fremtid for håndværksbagere i de mindre byer? Hadstens eneste bager siger "ja!" og fortæller, hvordan man skaber den ved at udvikle sin kerneforretning.
Jeg var nået frem til, at volumen i sig selv ikke var vejen frem, men at få, gode produkter og ikke mindst gode kundeoplevelser skulle drive værket.
Mød den østjyske bagermester Henrik Kjær. Kagehuset er et levende bevis på, at der er masser af liv uden for de store byer.
Som 6-årig lå Anders Thoby og sov i margarinekassen under æltebordet, mens forældrene knoklede for at blive klar til åbningstid.
Du behøver ikke ligge i centrum af en større by for at få succes med et anderledes bagerkoncept.

Den store og traditionsrige københavnske bager Bodenhoff har sat væksten på pause og fokuserer nu på bundlinjen, nærvær og arbejdsglæde.
P. A. Andersen & sønner er et af Danmarks ældste familiedrevne bagerier. Mød generationer til en snak om vovemod, håndværk og wienerbrød.
Det blev op ad bakke for Anita og Brian Madsen at være en del af Guldbager-kæden. De sagde derfor farvel og driver nu selv en succesfuld bagerforretning.
Fra hashrygende hippie til leder af en moderne bagervirksomhed med seks butikker. Johannes Hessellund sælger aldrig ud af sine principper.
Som bagermester har man ikke kun ansvar for rundstykkerne, men for en hel virksomhed, der også skal leve godt næste år. Mød her Jan fra Haals Bageri.
At være en stor bagermester hænger ikke sammen med, hvor mange m2, du har. Det handler, om hvem du er, og hvad du vil. Mød her Johns Kagehus.
Der blev snakket, grinet og prøvesmagt, da 6 jyske bagermestre mødtes til netværksmøde. Læs hvordan bagere kan inspirerer hinanden.

Hvad skal der til for at få fremgang som håndværksbager i dag? Læs her hvordan parret bag Bageri Ingeborg har fundet sin egen opskrift.
Vallensbæks store bager- forretning ville have en god samarbejdspartner, der kunne meget mere end at leverer mel og kerner.